Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Veelgestelde vragen

Er wordt statiegeld berekend over de dozen. Automatisch wordt er €1,00 bij het totaalbedrag van uw bestelling opgeteld. Op de doos waar statiegeld over is berekend zit een sticker. Wanneer u de dozen met een statiegeld sticker inlevert, krijgt u €1,00 retour. Dit kunt u aangeven door  een “lege statiegeld doos inleveren” te bestellen. Dit kunt u vinden in elke categorie. We zouden het fijn vinden als u de andere dozen ook inlevert.

Doe uw boodschappen alleen als dat kan. Niet meer dan 6 klanten tegelijk in de winkel. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Bestel zo mogelijk online, per mail of telefonisch en haal uw bestelling af of laat het bezorgen. Betaal het liefst met pin. In de winkel is een mond- neuskapje verplicht.

Jazeker. Wij verkopen bijvoorbeeld glutenvrije teffmelen en mixen. Kijk op de website voor meer infomatie: www.teffcentre.nl

Bezorgen kost €2,50 per bestelling. Bij een bestedingsbedrag van meer dan €15,00 worden er geen bezorgkosten berekend.

We bezorgen dagelijks in Smilde, Hoogersmilde en Bovensmilde. Wanneer u ’s morgens bestelt, bezorgen we het in regio Smilde dezelfde dag nog.

Bezorgdagen per plaats/regio:

Maandag: regio Smilde, Assen en Hooghalen

Op de maandagavond kunt u uw bestelling afhalen in het dorpshuis in Hijken. Ook nemen we dan wat groente, fruit en dergelijke mee, wat u daar ter plekke in het dorpshuis in Hijken kunt kopen.

Dinsdag: regio Smilde, Appelscha, Oosterwolde, Donkerbroek, Makkinga, Langedijke, Fochteloo, Veenhuizen en Norg

Woensdag: Regio Smilde, Assen en Hooghalen

Donderdag: regio Smilde en Hijken

Vrijdag: regio Smilde, Assen, Hooghalen, Ubbena, Zeijen en Vries.     Afhalen kan nu ook bij zorgboerderij “Zorg en Natuur” aan Amelte 24 in Assen. Bestel online voor donderdag 09:00. Dan kunt u uw bestelling de dag daarna afhalen bij de zorgboerderij. Wilt u dan in de opmerkingen zetten dat u het afhaalt bij de zorgboerderij.

Zaterdag: regio Smilde, Beilen, Westerbork, Wijster, Dwingeloo en Assen.

De tijd van bezorgen is afhankelijk van de drukte op die dag. Wilt u een indicatie, dan kunt dit ook vermelden in de opmerkingen. Wij nemen dan op de dag van bezorgen, ’s ochtends contact met u op en geven u door hoe laat de auto ongeveer voor de deur staat. Is uw woonplaats niet genoemd of heeft u nog vragen, neem even contact op en we bespreken de mogelijkheden.