Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Veelgestelde vragen

Er wordt statiegeld berekend over de dozen. Automatisch wordt er €1,00 bij het totaalbedrag van uw bestelling opgeteld. Op de doos waar statiegeld over is berekend zit een sticker. Wanneer u de dozen met een statiegeld sticker inlevert, krijgt u €1,00 retour. Dit kunt u aangeven door  een “lege statiegeld doos inleveren” te bestellen. Dit kunt u vinden in elke categorie. We zouden het fijn vinden als u de andere dozen ook inlevert.

Jazeker. Wij verkopen bijvoorbeeld glutenvrije teffmelen en mixen. Kijk op de website voor meer infomatie: www.teffcentre.nl

Bezorgen kost €2,50 per bestelling. Bij een bestedingsbedrag van meer dan €20,00 worden er geen bezorgkosten berekend.

We bezorgen dagelijks in Smilde, Hoogersmilde en Bovensmilde. Wanneer u bestelt vóór 18:00 uur, bezorgen we het in regio Smilde de volgende dag.

Bezorgdagen per plaats/regio:

Maandag: regio Smilde, Assen en Hooghalen

Op de maandagavond kunt u uw bestelling afhalen in het dorpshuis in Hijken. Ook nemen we dan wat groente, fruit en dergelijke mee, wat u daar ter plekke in het dorpshuis in Hijken kunt kopen.

Dinsdag: regio Smilde, Appelscha, Oosterwolde, Donkerbroek, Makkinga, Langedijke, Bakkeveen, Waskemeer, Haulerwijk, Fochteloo, Veenhuizen en Norg

Woensdag: Regio Smilde, Assen en Hooghalen

Donderdag: regio Smilde en Hijken

Vrijdag: regio Smilde, Assen, Hooghalen, Ubbena, Zeijen, Vries, Gasteren en Loon.

Zaterdag: regio Smilde, Beilen, Westerbork, Wijster, Dwingeloo en Assen.

De tijd van bezorgen is afhankelijk van de drukte op die dag. Wilt u een indicatie, dan kunt dit ook vermelden in de opmerkingen. Wij nemen dan op de dag van bezorgen, ’s ochtends contact met u op en geven u door hoe laat de auto ongeveer voor de deur staat. Is uw woonplaats niet genoemd of heeft u nog vragen, neem even contact op en we bespreken de mogelijkheden.